Gallery

Partition Gone!

Last week we had a contractor take down the partition between our second reception (used currently as our dining room), and the staircase.   And wow what a difference it made!   The house feels so much more spacious now as you can sense the full width of it, and there is lots more light in our once long dark corridor now that the wall doesn’t block the light from the window anymore.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s